کمربند طبی

در زمان ابتلا به تنگی ستون فقرات کمری می‌توان از کمربند طبی با هدف کاهش فشار و محدود کردن حرکت اجسام خرد در قسمت تحتانی ستون فقرات استفاده کرد. فشار و حرکت اجسام خرد هر دو می‌توانند باعث تحریک ریشه عصبی و ایجاد درد رادیکولار شوند.

پاها را تمیز کنید: پیش از پوشیدن جوراب‌های واریس، مطمئن شوید که پاها تمیز و خشک هستند. این امر کمک می‌کند جوراب بهتر بچسبد و از تحریک پوست جلوگیری می‌شود.

کمربند طبی می‌تواند یک عنصر مؤثر از برنامه درمانی جامع برای برخی از بیماری‌های ستون فقرات باشد.

در این مقاله به سؤالات مربوط به استفاده از این جوراب‌های واریس و نیز خطرات مرتبط با آن‌ها پاسخ داده می‌شود، و همچنین در مورد نحوه انتخاب اندازه و شکل مناسب آن نیز توضیحاتی ارائه خواهد شد.

جوراب ضد آمبولی: این جوراب‌ها برای جلوگیری از جمع شدن خون و کاهش خطر لخته شدن خون (آمبولی) استفاده می‌شوند.

دانستن راه صحیح برای تمیز نگه داشتن آنها به شما در طولانی مدت کمک خواهد کرد.

توجه داشته باشید که ظاهر خوب آن‌ها دلیل بر این نیست که هنوز قدرت فشرده‌سازی خوبی دارند.

استفاده از کمربند طبی معمولاً برای چه بیمارانی مفید است؟

اما جالب است بدانید که هنوز هیچ مدرک پزشکی رای اثبات این موضوع لینک مقاله وجود ندارد. توصیه پزشکان بر این است که بدون این که بدانید که آیا به انحراف ستون فقرات مبتلا هستید یا خیر بهتر است برای تقویت و افزایش انعطاف پذیری ورزش کنید تا عضلات شما تقویت شوند.

برای جوراب‌هایی که قد آن‌ها تا زانو است، باریک‌ترین قسمت مچ پا و پهن‌ترین قسمت ساق پا را اندازه بگیرید. سپس همان‌طور که روی تخت نشسته‌اید، پاها را روی زمین قرار دهید و زانوها را خم کنید تا پاهای شما زاویه‌ی ۹۰ درجه تشکیل دهند.

جوراب فشاری درجه یک، درجه دو، درجه سه، زنانه و مردانه، زیر زانو و بالای زانو

 وقتی به‌طور کلی صحبت از کمربند طبی می‌شود، توجه به این نکته مهم است که این وسایل حمایتی زمانی بیشترین تأثیر را دارند که به توصیه و تحت نظارت پزشک استفاده شوند. مکانیک کمربند طبی نیز در تسکین درد مؤثر است.

جوراب واریس ممکن است جوراب کوتاه یا بلند یا به صورت جوراب شلواری باشد. به انواع لطیف جوراب واریس که قابلیت کشسانی زیاد و فشاری ملایم تری دارد ممکن است جوراب ساپورت گفته شود.

مطالعه‌ای که در استرالیا روی دوندگان انجام شد، نشان داد که جوراب‌های فشاری احتمالاً می‌توانند تأثیر مثبتی بر عملکرد دویدن فرد در آینده داشته باشند. به عبارت دیگر، اگر هنگام دویدن جوراب فشاری بپوشید، ممکن است دفعه‌ی بعد بهتر بدوید.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *